Για πρώτη φορά φέτος σχεδιάζουμε και παρέχουμε στους πελάτες μας μαθήματα μαγειρικής με βάση τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

 
Το πάθος για την μαγειρική τέχνη προσφέρει χαρά, χαλάρωση και ευχαρίστηση στους λάτρεις της κουζίνας. Τα ιδιωτικά μαθήματα μαγειρικής σε παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού απευθύνονται σε όλους εσάς που αγαπάτε την δημιουργικότητα, τις φίνες γεύσεις, την παραδοσιακή Ελληνική τοπική κουζίνα, αλλά και σε όσους θέλουν απλά να γευτούν εκλεκτά, μοναδικά εδέσματα.  
 
Σας υποδεχόμαστε με καφεδάκια και σας προσφέρουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις μαγειρεύοντας, να σχολιάσετε τρόπους μαγειρικής και να λύσετε όποιες απορίες έχετε πάνω στην τοπική κουζίνα.
 
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος μπορείτε επίσης να καταγράψετε τις συνταγές με όλη την πληροφορία των πιάτων που ετοιμάστηκαν, ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να τις επαναλάβετε στο σπίτι σας για την οικογένεια σας ή τους φίλους σας. 
 
Σε ότι αφορά το περιεχόμενο των μαθημάτων:
 
Επιλέγουμε το θέμα μαγειρικής ανάμεσα από ενδιαφέρουσες ποικιλίες προτάσεων
Η επιλογή του μενού στηρίζεται στην τοπική παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα
Μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάζεμα τοπικών προϊόντων από τα χωράφια  
Κεφάτη ατμόσφαιρα μαγειρεύοντας, δοκιμάζοντας και σχολιάζοντας τεχνικές μαγειρικής
Τεχνικές εμπειρίας και γνώσης, έμπνευση, γευστική παιδεία και εξάσκηση
Η διάρκεια της καταπληκτικής αυτής εμπειρίας είναι περίπου 2 ώρες
Καταγραφή των συνταγών με όλες τις λεπτομέρειες των πιάτων που ετοιμάστηκαν, ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να τις επαναλάβετε στο σπίτι σας
Δοκιμή τοπικών σπιτικών κρασιών συνοδεία με τις γεύσεις που ετοιμάζουμε
Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά μίνιμουμ 2 άτομα για να πραγματοποιηθεί
Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως και 6 άτομα με την ανάλογη extra χρέωση. Διαγωνισμοί, πλάκες και πολύ διασκέδαση
 
Επικοινωνήστε με το τμήμα υποδοχής και ζητήστε πληροφορίες για τα μαθήματα μαγειρικής. Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να περάσουμε δυο υπέροχες ώρες ηρεμίας και δημιουργίας.