Τα ειδικά εφέ αποτελούν πινελιές που τονίζουν στιγμές του γάμου και μένουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη.

 
Ένα εφέ μπορεί να προσδώσει συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και κύρος μιας και εντυπωσιάζει τους καλεσμένους αλλά και χαροποιεί το ζευγάρι.
 
Φανταστείτε την ώρα που τα φώτα είναι χαμηλωμένα και το ζευγάρι ολοκληρώνει τον γαμήλιο χορό μια εντυπωσιακή σκηνοθεσία εναέριων πυροτεχνημάτων σε συστοιχίες ομπρέλας, κλέουσας και διάφορων άλλων σχεδίων να σχίζει τον έναστρο ουρανό σε συνδυασμό με μια μουσική επιλογή.
 
Επίγειοι καταρράκτες πυροτεχνημάτων να τονίζουν την κοπή της τούρτας ή μεγάλα επίγεια σιντριβάνια 6 μέτρων και πολλαπλά flash να τονίζουν την είσοδο σας.
 
Εξειδικευμένοι συνεργάτες που διαθέτουν την τελευταία λέξη τεχνολογίας, με κάθε σύγχρονο αλλά και νόμιμο μέσο μπορούν να αποτυπώσουν τέτοιες στιγμές κατά την διάρκεια του γάμου σας.
 
Πλειάδα τέτοιων υπηρεσιών προσφέρουμε ως επιλογή για τα ζευγάρια μας εντός του ξενοδοχείου. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μέρος των υπηρεσιών αυτών οι οποίες πραγματικά εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό κριτή…..
 
Επίγειες σκηνοθεσίες πυροτεχνημάτων
Εναέριες σκηνοθεσίες πυροτεχνημάτων
Κανόνια προβολής
Κανόνι καπνού ή ξηρού πάγου
Ρομποτικές κεφαλές
Συστήματα lasershow
Συστήματα φωτισμού εφέ
Κανόνια ροδοπέταλων
Projection συστήματα
Πολλές ακόμα εξαιρετικές επιλογές
 
Επικοινωνήστε με το τμήμα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σας