Ο δεύτερος πιο σημαντικός τομέας είναι αυτός της ηχητικής κάλυψης και του καλλιτεχνικού προγράμματος. Από την νέα σαιζόν το εξειδικευμένο τμήμα εκδηλώσεων της Εταιρείας μας προσφέρει κάθε υπηρεσία της συγκεκριμένης κατηγορίας για τα ζευγάρια χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθεί πουθενά αλλού.

 
Μέσα από ποικιλία προτάσεων προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιότητα υπηρεσιών και μοναδικές στιγμές οι οποίες θα τονίσουν σημαντικά σημεία της γαμήλιας δεξίωσης όπως:
 
Υποδοχή καλεσμένων
Είσοδος ζευγαριού
Γαμήλιος χορός
Μουσική φαγητού
Κοπή Γαμήλιας τούρτας
Μουσικό πρόγραμμα βραδιάς
Μέσα από πολύ εξειδικευμένες προτάσεις η Εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που απαρτίζουν την ενότητα ήχος & καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές.
 
Ηχητική κάλυψη χώρου
Μικροφωνική κάλυψη
Πλειάδα επιλογών από μια δεκαπενταμελή ομάδα DJανάλογα με το ύφος και τα μουσικά ακούσματα του ζευγαριού
Πολλές διαφορετικές επιλογές για ζωντανή μουσική. Από την κάλυψη της υποδοχής των καλεσμένων με ένα βιολί, ένα σαξόφωνο, ένα αρμόνιο, απαλές φωνές έως και την κάλυψη με μεγάλες ορχήστρες λαϊκές, νησιώτικες, rock, jazz, latin.
Ανάλογα το ύφος και το στυλ που θέλετε να δώσετε στην δεξίωση σας, φροντίζουμε και προτείνουμε  λύσεις μοναδικές, ονειρεμένες που θα σας ταξιδέψουν.