Η διακόσμηση και ο στολισμός είναι μια πολύ βασική υπηρεσία την οποία το ζευγάρι πρέπει να αξιολογεί σωστά πριν κάνει τις τελικές του επιλογές. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, μεγάλη γκάμα τιμών για τον σχεδιασμό του στολισμού της δεξίωσης κάνουν επιτακτική την ανάγκη σωστών συμβουλών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 
Οι διακοσμήτριες του τμήματος Εκδηλώσεων φροντίζουν με επαγγελματισμό να ενημερώσουν το ζευγάρι σωστά, να παρουσιάσουν και να δειγματίσουν επιλογές ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση της συμφωνία και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.
 
Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε συνεργάτες με βαθειά γνώση στο αντικείμενο οι οποίοι να μπορούν να καλύψουν όλη την γκάμα της συγκεκριμένης κατηγορίας υπηρεσιών.
 
Ενδεικτικά λοιπόν σας αναφέρουμε μερικές από τις υπηρεσίες τις οποίες καλύπτουμε χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να απευθυνθείτε εκτός ξενοδοχείου. Σε κάθε περίπτωση ζητήστε ενημέρωση από το τμήμα εκδηλώσεων για τα πακέτα στολισμού τα οποία προσφέρουμε και εμείς θα φροντίσουμε να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.
 
Ενδεικτικές υπηρεσίες στολισμού – διακόσμησης:
 
Στέφανα
Προσκλητήρια
Μπομπονιέρες
Ανθοστολισμός
Νυφικές ανθοδέσμες
Στολισμός εκκλησίας
Ποικιλία από λαμπάδες
Δίσκους, καράφες & ποτήρια
Στολισμός χώρου δεξίωσης
Στολισμός αυτοκινήτου
Ευχολόγια
Παιδικές γωνιές
Πολλές ακόμα υπηρεσίες της συγκεκριμένης κατηγορίας